Labinot Azemi, me “Thuhet” sukses i garantuar

“Thuhet” me Labinot Azemin, është formati televiziv ku Labi e sjell çdo javë, në njërin nga televiIzionët tona.

Labi ka qenë dikur aktivist kundër Bullizmit, dalje të shumta televizive por historinë e jetën e tij e solli me “Thuhet” si një mësim për të tjerët.

Çdo të premte Labi sjell emisionin duke pasur shumë figura mediatike, dhe jo vetëm, për herë të parë ata flasin mbi jeten e tyre dhe Bullizmin.

Si dukët Labi po i bën bashkë figurat e medha duke i sjellë në një dimesion ndryshe.