Mjekja e njohur kumanovare Arzana Hasani Jusufi mbrojti me sukses tezën e doktoraturës

Në fakultetin e mjekësisë në Shkup ka mbrojtur me sukses maksimal tesën e doktoraturës mjekja e njohur kumanovare, Arzana Hasani Jusufi.

Ndër të parët për këtë sukses e ka uruar vëllau i saj, kirurgu i njohur, Ilir Hasani, shkruan Lideri.mk.

Arsana Hasani Jusufi është e specializuar si gastroeneterohepatologe dhe shquhet si një ndër mjeket më të mira në Klinikën përkatëse Universitare në Shkup.

Me mbrojtjen e doktoraturës, familjes Hasani nga Kumanova me traditë në sferën e mjekësisë, i është shtuar edhe një doktorante./Lideri

https://www.facebook.com/share/p/misDHxKFQz7T9CrZ/?mibextid=I6gGtw