Спаосовски :Добиени се податоци од електронските уреди на девојчето

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски утринава информираше  дека се преземаат опсежни мерки за пронаоѓање на 14 годишната Вања Ѓорчевска, која мистериозно исчезна во понеделникот утрото во Скопје.Рече дека добиени се податоци од електронските уреди на девојчето,и оти системот „Сејв сити функционира“, прегледани се преку 50 места каде што имало камери, а пребарано е и речното корито на Вардар, посочи министерот./kanal5.com.mk