Djali i dëshmorit nga Sllupçani, valltar profesionist dhe kultivues i folklorit kombëtar

Aktualisht vallëtar profesionist nga Sllupçani është Herolind Rufati, djali i dëshmorit Agim Rufati, është anëtarë i Ansamblit shtetëror të këngëve dhe valleve popullore në RMV.

“Ta duash vendin dhe të kontribosh për të është privilegj, dhe si të tillë këtë privelegj mundohem dita ditas ta jetësoi!”, është porosia e Herolindit./Lideri.mk