БОЈМАЦАЛИЕВ: Почитувани граѓани, Ви го честитам големиот христијански празник Божик – Рождество Христово, со желби за здравје и благосостојба

Почитувани граѓани,

Ви го честитам големиот христијански празник Божик – Рождество Христово, со желби за здравје и благосостојба.

Во овие светли денови, нека љубовта која ја нуди Христовото раѓање биде онаа која ќе нè води кон меѓусебна почит, солидарност, и просперитет за сите граѓани. Да се обединиме во стремежот кон европско општество, каде секој човек има место и придонес.

Нека светлината и мирот на овој свет празник ви донесат радост во срцата и бидат инспирација за заедништво и напредок.

Христос се роди!

https://www.facebook.com/share/p/vTeP53YbTXP2GzH4/?mibextid=WC7FNe