Bujar Osmani Bashkë me Kryeministrin Talat Xhaferi dhe Zëvendëskryeministrin për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiq, në takim me Kryetarin e Këshillit Evropian, Sharl Mishel, në Bruksel.

📌 Bashkë me Kryeministrin Talat Xhaferi dhe Zëvendëskryeministrin për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiq, në takim me Kryetarin e Këshillit Evropian, Sharl Mishel, në Bruksel.

Në fokus: procesi i suksesshëm i skriningut, procesi i integrimit europian të vendit, si dhe Plani i zhvillimit 🔗 mundësi për integrim të përshpejtuar të rajonit

👉 Qeveria mbetet plotësisht e përkushtuar në realizimin e qëllimit strategjik – Maqedonia e Veriut si anëtare e plotë e BE-së deri në vitin 2030 ➡️ e ardhme stabile dhe prosperuese për qytetarët tanë

📌Во Брисел, заедно со премиерот Талат Џафери и вице-премиерот за европски прашања, Бојан Маричиќ на средба со Претседателот на Европскиот совет, Шарл Мишел.

Во фокусот: успешниот скрининг процес, евроинтегративниот процес на земјата, како и Планот за раст 🔗 можност за забрзана интеграција на регионот

👉 Владата останува максимално посветена за реализација на стратешката цел – Северна Македонија како полноправна членка на ЕУ до 2030 година ➡️ стабилна и просперитетна иднина на нашите граѓани