Labi shokoi me përgjigjen e tij kur u pyet për kolegët?!

Screenshot

“Labinot Azemi ishte i ftuar në emisionin e paradites në TVM2, në “Ritmin e Ditës”, me moderatoren e njohur tashmë Aida Zimeri. Ai foli mbi gazetarinë dhe planet e tij për të ardhmen, duke përfshirë edhe raportet me kolegët. Labi tashmë është një nga gazetarët në Kosovë që flet pa doreza.

Ai foli edhe mbi humbjen e gjyshes së tij, me të cilën ishte shumë i lidhur, dhe tha se rrallë fliste për jetën personale dhe më shumë për të nxjerrë familjarët në publik.

Në pyetjen e gazetares për pritjen e tij në botën e medias, ai shokoi me përgjigjen e tij të sinqertë dhe të plotë përvojën tek Aida.”