MPB pas 15 minutave do të prononcohet rreth dyshimeve për bombë në Kumanovë (Video)

MPB ka paralajmëruar për portalin Lideri.mk se së shpejti, ndoshta pas 15 minutave do të prononcohet zyrtarisht rreth dyshimeve për bombë në Kumanovë. Siç kanë njoftuar lexuesit tanë, dyshimet ekzistojnë te rruga Ivo Llola Ribar, ku ka dalë ekip policor dhe ka izoluar vendin.