11 arsye të kota se pse meshkujt ndahen nga femrat

Arsyet se pse meshkujt refuzojnë femrat janë nga më të ndryshmet po nuk janë gjithmonë edhe nga më të ndriturat. Disa mund të ndahen për arsyje mosperputhjeje por disa të tjerë ndahen edhe për budalliqe.

1.Ajo fiton më shumë para se ai

Kjo është ndër rrethanat që I bënë meshkujtë të ndihen më inferior ndaj të dashurave të tyre. Kur një femër ka financa më të mëdha kjo e bënë një mashkull të mos ndihet burrë mjaftueshëm dhe I dëmton egon.

2. S’ka kimi

Meshkujt janë krijesa fizike, dhe nëse nuk janë të ndezur fizikisht nga një femër, të gjithagjasat për jetëgjatësinë nënje lidhje bien. Fatkeqësisht, burrat janë të paqëndrueshëm dhe kjo kimi mund të ndryshojë nëse një grua ndryshon pamjen e saj, pëson një ndryshim në peshë ose ka qenë në një marrëdhënie afatgjatë me djalin ku shkëndijat fillestare janë ftohur.

3. Nuk kanë vetbesim

Burrat mund ta projektojnë këtë tek gratë, rezulton se shumë prej tyre vuajnë nga vetëvlerësimi i ulët dhe thjesht e fshehin atë mirë. Kjo mund t’i bëjë ata të ndihen sikur janë nën një mikroskop dhe duke u gjykuar ose kritikuar, por në të vërtetë, është cilësia që ata shohin në vetvete.

4. Është trap

Në fund të fundit, mund të mos ketë të bëjë as me ju! Ndonëse ndonjëherë mund të jemi gjykues ose nevojtarë, asnjëri prej nesh nuk është i përsosur. Duke ju refuzuar në vend që t’ë ju pranoj të metat e tij njerëzore, ai zgjodhi t’ju refuzojë sepse mendon se mund të bëjë më mirë. Paralajmërim ai nuk mundet

5. Është i cekët

Ndonjëherë, nëse një vajzë nuk duket si një supermodele, një djalë nuk do të jetë në të. Interneti dhe mediat sociale posaçërisht i kanë bërë djemtë të kenë disa standarde qesharake, si për shembull të duan një vajzë të jetë super e dobët me gjoks të madh ose parametra të tjera.

6. Ai do të qëndroj beqar

Kjo mund të mos jetë domosdoshmërisht budallallëk nëse është për arsyet e duhura, por shumë herë një burrë refuzon një grua sepse dëshiron të luajë në fushë dhe të shohë opsionet e tij. Shumë herë, kjo është për shkak të një mentaliteti klasik të lojtarit dhe mosgatishmërisë për t’u qetësuar.

7. Nuk e joshin disa sjellje

Qoftë mënyra se si ajo rrotullon spagetin e saj apo si gërhin, mund të jetë vetëm një gjë e vogël që e largon atë nga të qenit në piedestalin e fantazisë së përsosur femërore. Si gra, ne i kapërcejmë gjërat e rënda që burrat i bëjnë gjatë gjithë kohës dhe i durojmë! Me sa duket, ndonjëherë ata nuk munden.

8. Është shumë kontrollues

Një burrë mund të refuzojë një grua sepse i pëlqen të ketë kontrollin. Ai dëshiron të jetë ai që bën lëvizjen e parë në mënyrë që të ndihet burrëror. Në vend të kësaj, ai duhet të vlerësojë një zonjë këmbëngulëse pasi kjo zakonisht përkthehet në besim.

9. Atij i pëlqen të luaj lojra

Kjo është një nga arsyet më të këqija për të refuzuar një grua dhe kjo ndodh gjatë gjithë kohës. Djemtë ushqehen me nevojën e një gruaje për të dashur, dhe disa prej tyre janë jashtëzakonisht kontrollues. Në këto situata, ata shpesh përpiqen të manipulojnë situata dhe madje t’ju ndezin me gaz.

10. I ka thyer dikush zemrën më parë

Ndoshta ai ka probleme besimi për shkak të tradhtisë së një vajze në të kaluarën dhe ai po e projekton këtë frikë tek ju. Në fund të fundit, kjo nuk është e drejtë sepse padyshim nuk jeni ish-i i tij. Megjithatë, ky bagazh mund të bëjë që ai të humbasë një vajzë si ju, dhe kjo është humbja e tij.

11. Ai nuk ka përvojë

Disa djem të papërvojë ose të pakëndshëm nga pikëpamja shoqërore i zë paniku sepse nuk dinë të sillen nëpër takime. Ai nuk di të jetë vetvetja, madje trembet se nuk vepron ashtu sic duhet në një lidhje.

/GazetaSinjali/