Nuk do ta besoni se si u ndërtuan piramidat e Egjiptit (VIDEO)

Piramidat e GIZËS janë një nga mrekullitë e botës moderne por ata u ndërtuan 4 mijë vjet më herët. Qytetarët por edhe shkencëtaret shumë herë kanë ngritur debate dhe teori duke besuar se në atë kohë ka pasur qytetërime më inteligjente se tani ndërsa thashethemet kanë shkuar deri aty sa që është thënë se në ndërtimin e piramidave kanë gisht edhe jashtëtokësorët.

Por sipas arkeologeve, gurët e rëndë dhe të shumtë janë gdhendur me dalta ndërsa janë transportuar përmes ujit, një degë e lumit Danub që me kohën është tharë.

Për më shumë ju ftoj ta ndiqni videon