Spasovski: Mickoski nuk mund ta kuptojë se si është të kesh qëndrim

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, sonte nga Komuna e Aerodromit ka komentuar shkurt kërkesat e Hristijan Mickoskit për tërheqje nga posti ministror.

“Shumë herë kam dashur të dëgjoj qëndrime nga Mickoski si lider i opozitës për shumë çështje, por nuk mund t’i dëgjojmë qëndrimet e tij dhe nuk është aspak e çuditshme për mua kur ai nuk mund ta kuptojë se si ka qëndrim një politikan”, tha Spasovski.

Më herët Mickoski tha se nëse Spasovski nuk pajtohet me ligjin për am