Diaspora shqiptare në Amerikë humbi veprimtarin e shquar

LAJM MORTOR

Me hidhërim të madh njoftojmë se të Shtunën më 7 Tetor 2023 u nda nga jeta njëri prej themeluesve to komunitetit dhe të Shoqatës Shqiptaro-Amerikane to Cleveland, Hasan Bakia; Bashkshorti i Mirjana (Mira) Bakia (Hajnaj), babai i Alban (Edlira), Jeta (Renato Pelari), Bela (Neal Barrett) dhe gjyshi i Ines, Dimitri, Era, Aiden, Darien, dhe Greyson.
Pritja dhe homazhet do të kryen të Premten më 13 Tetor 2023 nga ora 4PM deri në 8PM dhe të Shtunnën më 14 Tetor 2023 nga ora 9AM derin në 10:30AM, duke vazhduar më pas me cermoninë mortore tek Berry-McGreevey Funeral Home, 26691 Detroit Rd., Westlake, OH 44145. Varrimi do të kryet tek St. Joseph Cemetery në Avon, OH.