Dafina & Mozzik, diss Ledri Vules, dhe DjGeek?

Dafina Zeqiri së fundi ka lansuar këngën e saj në bashkpunim me artistin e njohur Mozzik ” Drama Pahiri” Dafina është ndër Artistet më të mira që ka industria e muzikës shqiptare.

Në këngën e tyre thuhet; 

(këtu ska nodhë kurgjo pahiri dhe nana jote e do dafina zeqirin)

për ke ishte teksit i këngës?

Si dukët Dafina dhe Mozzik dissin kësaj radhe nuk ja dedikun një pësoni  po si dukët behët fjalë për Ledrin, Saren , Loredanen dhe Djgeek.

Sidoqoftë Dafina mbetët dive e muzikës shqiptare.