Ilir Paco dhe Artist?


Gazetari i lajmeve, Ilir Paco, tashme edhe piktor. Ai, se fundi ka ndare me talentin e tij edhe ne fushen e artit.

Mjaft interesante qe nje prezantues i lajmeve te kete deshire edhe per t’u bere nje artist i mire dhe i madh.

Ilir Paco eshte gazetar i lajmeve ne mediumin e “TopChannel”, si njeri nder gazetaret me te mire qe ka ky medium.

Iliri tashme ka hap edhe ekspoziten e tij personalez duke ndare keshtu talentin e tij ne art edhe me te tjeret, por e veçanta e tij eshte se nisi te bej art me per dhe mbi tekstet e lajmeve.

Suksese Ilirit edhe ne fushen e artit!