Dardan Bibaj e Labinot Azemi bashkojnë forcat?

Ekipi i RTI-së bashkë me Labinot Azemin, autor i emisionit “THUHET” në RTI në bashkëpunim me donatorët kanë dërguar një donacion të jashtëzakonshëm – pajisje shtëpiake për SOS familjet dhe nga një dhuratë të veçantë për fëmijët e SOS Fshatit!

Ekipi i “SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë” ka falënderuar gazetarin, Labinot Azemin dhe donatorin për kujdesin e tyre ndaj fëmijëve