Enis Reçica shpalos sonte nje dokumentar unik per komunitete.


Në faqen e Facebookut, Enisi ndau postin ku fillon një format i ri, Enisi mbetët ndër Gazetarët më të mirë në Klan Kosova.

Postimi i Enisit;

Dokumentari “Të diskriminuarit e privilegjuar” shfaqet sonte nga ora 20:45 në Klan Kosova.

Pikasje e tij është rrugëtimi politik në çerek shekullin e fundit të tre komuniteteve: Ashkali, Egjitian e Rom. Si i pari i këtij lloji në mediat tona, shpalosë shumë detaje mbi kontributin, sfidat, sukseset, nevojat, intrigat, akuzat, diskriminimin dhe privilegjet e tyre.

Falënderoj politikanët e këtyre komuniteteve, aktivistët e shoqërisë civile, kritikët e qytetarët që pa hezitim diskutuan me ne në këtë dokumentar.