Ligjeratë islame nga Hoxhë. Rexhail Aziri

Ligjeratat mbahen çdo të shtune në ora 19:30 në lokalet e Shoqatës për Arsim dhe Kulturë “LEXO” në Kumanovë.

Hoxhë Rexhail Aziri është njëri ndër hoxhallarët më eminent të Kumanovës. Ka studiuar në Damask në shkollën prestigjioze “El Furkan”, ka diplomuar në Univerzitetin e Jordanisë në degën e Thirrjes Islame, është Magjistër i Ekonomisë islame dhe magjistraturën tjetër e ka të kryer për Diplomaci. Aktualisht është Kryetar i Shoqatës për Arsim dhe Kulturë “LEXO” në Kumanovë.