Пунктот за промена на лични документи без закажување во ПС „Пролет” и шалтерите за издавање готови документи во МРТВ и Беко ќе работат и во сабота (16 декември)

Пунктот за промена на лични документи без закажување во ПС „Пролет” и шалтерите за издавање готови документи во МРТВ и Беко ќе работат и во сабота (16 декември)

Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните дека пунктот за промена на лични документи без закажување во Полициската станица „Пролет” во Скопје ќе работи и на 16.12.2023 (сабота) од 08 до 16 часот. Граѓаните кои сакаат да направат промена на личните документи во овој пункт, тоа можат да го направат без претходно закажување. Исто така, во сабота (16.12.2023) ќе работат и шалтерите за издавање на готови документи во објектите во МРТВ (од 08 до 20 часот) и Беко (од 08 до 16 часот).