“Një moment historik për vendin tonë!” Çfarë po paralajmëron ministri Aliu nga Dubai?!

“Një moment historik për vendin tonë!” Çfarë po paralajmëron ministri Aliu nga Dubai?!

 

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratë, Azir Aliu ndodhet në vizitë zyrtare në Dubai i cili në mënyrë intenzive është duke zhvilluar një sërë takimesh të rëndësishme me kolegë nga vende të ndryshme të botës.

Ai gjithashtu përmes një postimi në rrjetin e tij social Facebook ka shtuar jo pak kuriozitetin e qytetarëve të vendin tonë se së shpejti do të vijë një tjetër projekt i sukseshëm në të mirë të vendit tonë.

Ministri Aliu ka dëshmuar se prioriteti i tij kryesor ka qënë transformimi rrënjësor në raportet mes shtetit dhe qytetarit si dhe anasjelltas. Duke përmirësuar shumë shërbime publike, Aliu përmes transformimit digjital dhe reformave rrënjësore, po punon fort në funksionimin e zbatimit të ligjit, në funksion të luftër kundër korrupsionit si dhe në funksion të forcimit të shtetit.Dhe ky kuriozitet besojmë se do të shuhet me një tjetër investim të rëndësishëm në të mirë të shtetit dhe qytetarëve.