Halil Kastrati pret Labinot Azemin në takim?

“Labinot Azemi, gazetari dhe aktivisti, sot u takua me humanistin e njohur shqiptar Halil Kastratin. Labi nuk ka pushuar, duke vizituar shtëpinë e të moshuarve “Jetimat e Ballkanit” dhe bashkuar forcat kësaj radhe me fabrikën më të njohur të ëmbëlsirave, Agusholli Sweets, në krye me pronarin e saj, Jamin Agusholli.

Labi dhe Agusholli, siç duket, kanë sjellë shumë freski me praninë e tyre në shtëpinë e të moshuarve. Ai ka ndarë në profilin e tij në rrjetet sociale fotografi dhe momente nga takimi me humanistin Halil Kastrati.”