Aksion i madh policor në Shkup, disa të arrestuar

Minstria e Brendshme e Maqedonisë së Veriut sot në orët e para të mëngjesit ka ndërmarrë një aksion të gjerë të arrestimeve.

Nga MPB-ja kanë konfirmuar se janë duke u bërë bastisje në disa lokacione, ndër të cilat disa kompani të Shkupit që kanë qenë të përfshira në krim ekonomik.

Në terren janë edhe forcat speciale dhe siç dihet tashmë janë arrestuar disa persona. Ministria e Brendshme konfirmon se kërkimet dhe arrestimet janë në vazhdim, ndërsa gjatë ditës do të njoftojë më shumë për qëllimin e aksionit.